MAK ABAH .... MAKK ABAHHH

Dear blog , aku taktahu apa yang sedang aku rasa tapi aku rasa macam hati aku hancur !
apakah ini semua ?  
aku tak mampu harungi nieh semua sorang sorang , aku perlukan seseorang untuk aku luahkan semuanya , Ya Allah maafkan hamba ya allah :'(

Mak ape salah adek mak ? ape kurangnya adek . kenpa mak selalu bandingkan adek dengan along kenapa . apakah takde tempat dihati mak untuk menerima pujian mak ? pujian abah ? kenapa adek rasa macam diri adek takdapat kesempurnaan tuh mak abah . apakah adek dah gagal untuk menjadi seorang anak yang sempurna untuk mak dan abah . apa salah adek mak , ape salah adek abah ? ape ? bila along saket ataupun demam mak terus pergi melaka dan tengok keadaan along . kalau angah ade ape-2 mak akan menitiskan airmata mak , kalau alang tak sehat mak selalu tanya khabar die kalau acik saket mak akan temankan die . tapi bile adek demam teruk . mak lansung tak tanya khabar adek walaupun adek duduk serumah dengan abah dan mak . kenpa mak abah kenapa ?
 apakah adek tak layak untuk dapat semua tuh ?
adek sayang mak dengan abah . adek sayang sesangat . adek sanggup berikan nyawa adek kalau mak dengan abah perlukan itu . adek terlalu sayang kan mak dengan abah . bagi adek mak dan abah adalah nyawa adek . tempat adek mengadu dan tempat adek memdapat kaseh sayang .

adek terlalu cintakan mak dan abah . setiap kali abah dan mak mengeluarkan kata kata yang membuat adek sedih adek selalu berdoa dalam hati semoga tiada sifat benci dekat mak dan abah ! adek akan mintak dekat Allah untuk sabarkan hati adek . tanpa mak dan abah sedar . adek selalu menitiskan airmata adek untuk abah dan mak . adek rasa sedih adek rasa nak meraungg mak abah !

kalau diberi pilihan , biarlah adek pergi dari dunia nieh !
kalau itu yang boleh bahagia kan mak dengan abah . adek tahu adek tak boleh jadi macam along adek dah banyak menyusahkan mak dan abah . maafkan adek abah mak . kalau adek tak mampu jadi anak yang baek . maafkan adek kalau adek gagal jadi mutiara cinta bagi mak dan abah ! 
maafkan adek atas segala silap dan salah adek .
adek takpernah benci mak dan abah ! adek terlalu cintakan mak dan abah , adek selalu berdoa agar abah dan mak masuk syurga .
adek sayang mak dan abah.

# Dari anakmu yang ketagihkan kaseh sayang mu :'(

1 ulasan:

  1. tanpa mak dan abah sedar . adek selalu menitiskan airmata adek untuk abah dan mak . adek rasa sedih adek rasa nak meraungg mak abah Фото индивидуалки Зрелость - это вступление в тот возраст, когда человек начинает терять волосы, зубы и иллюзии, индивидуалки Киева - девчушки, очень древней и в своем смысле уникальной профессии Очаровательная девушка, имеющая отличную фигуру и стройные ножки, с удовольствием подарит состоятельному джентльмену всю свою любовь и нежность.

    BalasPadam

sila lampirkan komen anda jika ada yang kurang atau sebaliknya :)